Om Outletn

Navnet Outlet´n ble født da vi startet vår butikk i Markensgate 36 i Kristiansand for snart tre år siden. Etter det åpnet vi også Outlet´n i Friholmsgaten 3 i Arendal.

Vi som jobber i Outlet´n har lang erfaring med produksjon av sko. Produktene går under merkenavnene Triathlon og EXPD. Vi har også solgt merkevaren Geographical Norway gjennom flere år, og er et merke som er meget populært i våre butikker. Likevel er Outlet´n kanskje mest kjent for våre boxershorts og sokker, som vi har produsert siden 1994! Boxershorts og flere andre av våre produkter ble solgt på QXL, og senere på Netthandelen.no da de startet opp. Totalt har vi solgt over 1 million boxershorts!

Vi i Outlet´n har som mål å produsere sko av alle slag til en rimelig pris, uten at det går utover kvaliteten. Vi produserer alt selv, blant annet på Sri Lanka og i Kina, og vi har holdt på med dette i snart 30 år.

Vi har tidligere hatt butikker i flere byer i Norge: Lillehammer, Oslo, Stavanger, Lillesand og Vennesla. Nå er vi i Kristiansand og Arendal. De siste årene har vi sendt varer til kunder som bor for langt unna våre butikker, og nå har vi endelig fått opp en nettbutikk slik at alle som ønsker kan handle hos oss! 

Vi håper du blir fornøyd med våre produkter, og hører gjerne fra deg om du har skryt, eller om vi kan bli bedre.

Hilsen oss i Outlet´n.